Βιβλιοθηκη

  • 3 (3)
  • 4 (7)
  • 5 (2)
  • 3 (1)
  • 4 (1)

Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

Ξεπαρθενιασμα

Ειχα την τυχη να παω και εγω μια φορα στη ζωη μου με παρθενα . Νομιζω οτι ειμαι ο μοναδικος τυχερος . Ολες καποιος τις εχει ξεπαρθενιασει  και αισθανεται ο μοναδικος τυχερος. Ηταν πολυ ωραια μελαχρινη .Απο το κεφαλι ξεκιναγανε μακρυα  καταμαυρα μαλια που φτανανε μεχρι τα ωραιοτατα οπιαθια της ,  αναμεσα στα ποδια της μια μικρη γραμουλα απο λιγες σγουρες τριχουλες. 
Ξαπλωσαμε στο κρεβατι ηθελε να  της κανω χαδια και φιλια , αλα φοβοτανε να της το βαλω . Αυτο εκανε να κρατηση πολυ ωρα  η ωραια γευση απο το κρυμενο  μυστικο  γλυκο , που φυλαγε για να το χαρισει σε αυτον που θα ειχε την τυχη να την καβλωσει τοσο που να την κανει να το ξεκλιδωσει , και να του δωσει την αδεια να μπει στο σωμα της και να κανει τη μεγαλυτερη γιορτη ηδονης . Μου ζητησε απο μονη της να την ξεπαρθενιασω . Τι  γιορτη ηταν αυτη με πειροτεχνηματα  !!! Δεν ειχα βρεθει ποτε αλοτε σε τετοια μεγαλεια  ηδονης . Οσο εμπενα μεσα  απο την στενη την πορτα τοσο μου ανοιγε η ορεξη και ηθελα να την ρουφιξω και να την καυαποπιω ολοκληρη.
Δημητρης κοντοδημος

Σάββατο 16 Απριλίου 2016

Βραβειο ροζ ιστοριας

violetayanou@gmail.com  

Για την συμετοχη σας

Λεσβιακη συντροφια

Ειμαι λεπτη αλα εχω μεγαλο στηθος .Μια μικρη γυτονοπουλα ερχετε στο σπιτι και μου κραταει συντροφια. Μου δειχνει φωτογραφιες γυμνων γυναικων στο κινητο, και μου λεει τι ωραιες που ειναι οι γυναικες , οτι της αρεσουνε τα βιζια μου να τα χαιδευει, φοβαμε μη μας δουνε οι γονεις μου . Στο τελος ομως χαλαρωσα να τα χαιδεψει αφου εκανε ετσι πια. Τα χαιδεξε τα φιλισε τα πιπιλισε, δεν αρκεστικε ομως σε αυτα , στο τελος με Γαμησε στην κυριολεξια. Ε τωρα το συνηθησα .
Φλωρα Αμαρτια

Λεσβιακη παρεα

Εκανα παρεα με ενα γκομενακι πολυ ωραιο! Λεω αμα το βαλω κατω τουτο εδω καλα θα περασω. Μου αρεσουνε οι γυναικες γιατι μυριζει ωραια το σωμα τους. Τελικα το καταφερα το γκομενακι πεσαμε στο κραβατι και στα μισα σταματηασα και εκανα τσιγαρο. Δεν την βρηκα. Δεν εχει σημασια τελικα το ποσο ωραια ειναι η γκομενα , μπορει να μην ειναι τοσο ωραια και να σε τρελανει. Ενω να ειναι κουκλι και να μην σου τη δινει.

Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

Ωχ μια ερωτικη ιστορια

Γιωργος: Ηρθα απο το χωριο μου δεν της ηθελα τις Αθηναιες ολες πουτανες ητανε. Παντρευτικα κοριτσι απο το χωριο μου ηθικο σαν την μανουλα μου. Τι τα θες  ρε ενα μηνα κρατησε ο γαμος . Με παρατησε η πουτανα και εφυγε στο χωριο της και ανοιξε μαγαζι

Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

ειμαι λεσβια ;

Δεν ειμαι λεσβια με τρελαινει ομως να κανω μια γυναικα να ικανοποιηθει  σεξουαλικα . Με αντρα μου αρεσει οπως σε ολες.

Με γυναικα ειναι περιεργο με αντρα ενταξει φυσιολογικο κανεις και παιδακια . Σκευτομε οτι με γκαστρωνει και καυλωνω. Με κοπελα παλι ειναι καυλοτικο να ανταλασουμε τα υγρα μας . σκευτομε οτι μπενουν τα υγρα της στο σωμα μου , και ερεθιζουμε παρα πολυ . Τα θελω μεσα στο σωμα μου. Και ετσι που την βλεπω γλυκια!!  Να πως να σας το εξηγησω οταν γινει η λυτρωση , αισθανουμε σαν να μου εκανε ενα μεγαλο δωρο απο το σωμα της και νοιωθω για εκεινη παραξενα , αγαπη, υποχρεωση, δεν ξερω.




Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Σεξουαλικες ιστοριες και βλακειες

Κωστας .
Εγω ολα  τα παραξενα δεν τα παω καθολου τα  καταλαβαινω για βλακειες . Εγω με το κοριτσι μου κανω παντα το κλασικο που λεμε και ποτε μου δεν εκανα παραξενιες και κουταμαρες . Μου λεει και το κοριτσι μου το ιδιο με μενα . Ενταξει δεν ημουνα ο πρωτος στη ζωη της τα ειχε με εναν για ενα μικρο διαστημα, που δεν τον αγαπουσε . Εγω γνωρισα πριν απο εκεινη οχι και τις πολλες , ειχα παει και μερικες φορες με κοινες γυναικες, ενταξει εχω πειρα.
Με ρωτησε μια φορα μονο το κοριτσι μου τι γνωμη εχω για τις λεσβιες και τι θα εκανα αν μου ελεγε καποιος οτι εκεινη ειναι λεσβια . Μονο χαστουκι που δεν της εδωσα . Της λεω τι δουλεια εχεις να βαζεις εσυ στο μυαλο σου τετοια πραγματα . Μου λεει εχεις δικιο . Οι λεσβιες της λεω ειναι παλιογυναικες οι πουτανες ειναι ενταξει κανουνε ενα επαγκελμα εχουνε δικαιωμα να βγαζουνε το ψωμι τους. Ενω οι αλες γιατι τα κανουνε αυτα που και εγω δεν ξερω τι κανουνε. Μου λεει το κοριτσι μου δικιο εχεις. Αν μου ελεγε λεω καποιος οτι εσυ εισαι λεσβια θα τον σκοτωνα. Μου λεει καλα λες. Τελος παντων το αναφερω για να δειτε ποσο τεριαζουν οι αποψεις μας και οτι σε ολα συμφωνουμε . Ετσι πρεπει να ειναι ενα ζευγαρι για να ειναι ευτυχισμενο.
Ειδα στη σελιδα σου αυτα που σου στελνουνε , και λεω τι βλακειες κανουνε . 

Σεξ και απο τις δυο μεριες

Ειμαι 25 χρονων . Στην Υδρα το καλοκαιρι γνωρισα μια πενηνταρα πολυ ωραια γκομενα Αυστριακη. Ειχε νοικιασει δωματιο . Την γαμησα  ειχα καβλωσει πολυ της εγλυψα το μουνι και ας ειτανε μεγαλη πως εκανε απο την καβλα δεν λεγεται. Εχυσα εκανα ενα ντους μαζι της και πηγαμε για δευτερο γυρο. Την γαμησα απο τον κολο. Φωναζε ! Οτι μου κανεις μου αρεσει ελεγε. Την τρελανα απο πισω γιατι ειχα χυσει τη μια στο μουνι της μεσα , και μετα στον κωλο της την γαμουσα πολυ ωρα .
Τελεια ητανε .


Ελενα.
Πηγαινα με ενα μεγαλο παντα μου αρεσαν οι μεγαλοι ηθελα να δω πως θα ειναι. Με γαμουσε καθως μου ζηταγε να δεχτω να φερει ενα φανταρο γνωστο του να με βλεπει να γαμιεμαι και να κανουμε μαζι 69 ηθελε λεει να βλεπει τον πουτσο του να μου μπαινει. Μεσα στη καβλα δεχτηκα. Συναντηθηκαμε . Μεχρι να φυασουμε στην γκαρσονιερα ο φανταρος με αγκαλιαζε με φυλαγε σε ολο το δρομο. Στην γκαρσονιερα ειχαμε και οι τρεις μεγαλη καυλα. Μου τον δωσανε τσιμπουκι και οι δυο . Εκανα οπως ηθελαν 69 με τον μεγαλο , αλα αυτο που δεν περιμενα ηταν οτι ο φανταρος με γαμησε απο τον κολο. Ουρλιαξα νομισα οτι θα πεθενα συγκλονιστικο.! μετα μου αρεσε .

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Τεχνη και σεξουαλικες ιστοριες

Μου αρεσει να κανω πραγματα στον ερωτα που ειναι στο στιλ οτι με προσταζουν  ,οτι με εξουσιαζουν. Λεει η Μαγδα απο τον Πειραια. Μια φιλη μου εδωσε αυτο που χρειαζομουν. Πηγαμε σε μια καφετερια . Κοιτα αυτον τον κοπανο που σε κοιταει, μου ειπε. Κλεισε του το ματι , και σηκωσε τη φουστα σου να τον κανεις να πεσει ξερος.
Αποκλειεται της λεω ντρεπουμε.
Εμενα ομως λεει μου αρεσει να σε δω να κανεις πραγματα που ντρεπεσε. Αρχισα να ερεθιζομε. Ενυαξει της ειπα. Οτι πεις.
Θελω να σε πω Τσουλα και ξευτηλισμενη λεει . Πες με της απανταω.
Παμε στο σπιτι μου λεει.
Πηγαμε στο σπιτιτης στο ασανσερ με ειπε τσουλα και με φιλησε στο στομα. Ντραπηκες γιαυτο; οχι της λεω, μου αρεσε να το ξανακανεις.
Φτασαμε στον οροφο που ειτανε το διαμερισμα της. Δεν ανοιξε την πορτα του ασανσερ. Με κοιταγε. Θελω να κανω κατι λει. Ενταξει απανταω αποφασισμενη να διαφεντεψει το σωμα μου οτι και να ηθελε. Παταει το πληκτρο του ισωγειου. Βγαινουμε προχωραει στο διαδρομο και χτυπαει το κουδουνι μιας απο της πορτες . Ακολουθω εχοντας τα χαμενα ,σαν να με ειχε υπνοτισει. Μας υποδεχτηκε ενας ωραιος. Σου εφερα αυτην για δωρο
Ποτε βρεθηκα στο κρεβατι ουτε το καταλαβα τετοιο ταρακουνημα δεν ειχα νοιωσει αλη φορα , μου φανηκε ατελειωτο , μου αλαζανε στασεις και νομισα πως δουλεβε εμβολο ατμομηχανης μεσα στο σωμα μου. Εκλεινα τα ματια και εκεινη μου ελεγε κοιτα τον . Τον κοιταγα μου αρεσε ολο και πιο πολυ, νομιζα πως θα πεθανω απο την ηδονη. Εκεινη αυτοικανοποιηθηκε διπλα μου και τελειωσε ταυτοχρονα με αυτον. Μου ζητησε να του το φιλησω και να του πω ευχαριστω. Το εκανα

.

Ειμαι 28 χρονων . Ειμαι παντρεμενη.
Μια  κοπελα στη δουλεια ειπε οτι ηθελε να παει να κανει αποτριχωση στην ευαισθητη περιοχη της ειπα να μην παει πουθενα εχω τα χρειαζουμενα και θα της την κανω εγω. Το ειπα στον αντρα μου και του ειπα πως θα τον απατησω με την κοπελα. Γελαγε και ελεγε φερτην εδω . Η ιδεα ομως να τον απατησω εμενα πολυ με αναστατωσε αφου αλωστε δεν τον ενοιαζε. 
Στο σπιτι της εγινε αυτο που καταλαβατε . Ερχομε σε δυσκολη θεση να πω λεπτομερειες . Βλεπομαστε παντως σεξουαλικα εδω και δυο χρονια στον αντρα μου δεν λεω τιποτα γιατι με συναρπαζει να το εχω μυστικο απο εκεινον , ενω να το ξερει ολος ο κοσμος
 Δεν ξερω πως θα ητανε να τον απατησω και με αλον αντρα, το θελω παρα  πολυ αλα νομιζω οτι δεν πρεπει 
. Να πως το ονειρευομε δεν το βλεπω απλως να εχω εραστη , Θελω να πηγαινα με καποιον για ενα διαστημα, μετα να στολισω το κρεβατι του νυφικο, και να κανουμε οτι παντρευομαστε να του υποσχεθω οτι θα ειμαι δικια του για παντα ,συζιγικη πιστη και τετοια . Ετσι θα φτασω το μεγαλυτερο βαθμο απατης στον αντρα μου, Αυτο ειναι που με συγκινει σεξουαλικα . Πολυ παει ομως δεν θα το κανω και ας με πολιορκουνε πολοι.  Ας μηνει μονο στην Ερωτικη μου φαντασια  αυτος ο διπλος φανταστικος υπεροχος γαμος.
Βιολετα

Τεχνη ερωτικη

Ιερωνυμος Μπος
Βακιρτζης Ιωάννης
Delvo